Nem vagy bejelentkezve

Szerver fellendítése (jelent?sen) Fórum >> Észrevételek

Sziasztok!
Nagyjából új játékos vagyok a szerveren, nem rég kezdtem itt játszani. Biztos sokan írták már, hogy nagyon tetszik a szerver, de én szeretném kiemelni, hogy szerintem az nagyon nagy dolog, hogy valaki beruház egy ilyen szerverre és rengeteg munkát fektet bele tudván, hogy semmi bevétele nem lesz belőle, és ez most nem nyalás... Nagyon tetszik ez az achievement rendszer, hogy olyan, mintha egy mai FPS játék cuccai lennének belepakolva a világ legjobb játékába. De hogy a tökömbe kapcsolódik ez a téma címéhez? Jogos a kérdés... ugyebár vannak ezek a skinek a fegyverekbe. Volna egy olyan javaslatom, amit ha megfontolnátok vagy, ha csak egyedül vagy fejlesztő akkor megfontolnál Mcsiv:

Vezess be úgy fegyver skineket, amiket például egy ún. relate érme vagy bármilyen más virtuális fizetőeszközzel lehetne megvásárolni, de persze mondjuk megoldható lenne, hogy a játékban sokkal nehezebb dolgokat teljesítve néhány ilyen relate érmét (vagy legyen bármi is a neve) szerezhessen az ember. Véleményem szerint ez a szervernek és akkor már a játékosoknak is jó lenne, illetve a fejlesztő(k)nek is.

Ezen kívül a másik javaslatom lenne, hogy legyenek rendezve eventek a játékban. Gondolok itt arra, hogy dupla frag/hs duplán számít/csillámfaszláma dezi (asszem ilyen is van) nyerés, stb. Vagy ha esetleg lenne ugye ez a relate érme dolog, akkor mondjuk olyan event, ha most rendel az ember, akkor dupla annyit kap, mint máskor.

És végül, igazán felkerülhetne a relate games a facebookra, én is utálom magába az fb-t, de tény, hogy nagyon sok új ember is megismerhetné ezt az egészet.

Köszönöm annak, aki elolvasta a reményeim szerint nem ömlesztett hülyeségeimet! Várom a reakciókat és a kritikát is szívesen fogadom.

Zana

Zana - 2013.03.18 20:59 | 7 hozzászólás   

Hozzászólások

Zana | 2013.03.18 21:03
Edit: mivel nem találtam edit gombot (bocs, ha mégis van) így ide írom: amint látom nem támogatja a hosszú ő és valószínűleg ű betűt sem a téma címe, így hát egy szépséges kérdőjellel helyettesíti azt...
wazup | 2013.03.19 08:34
Szerintem ez nem fog megvalósulni :) Mcsiv nem a pénzért csinálja, mellesleg elhárulnak olyan problémák, hogy "fizetem érte, és nem megy, kiverem a balhét azonnal" :) ez egy nonprofit cs szerver.
Mcsiv | 2013.03.19 17:27

Ő sem profitorientáltan gondolta, hanem hogy 5 zsinóros headshot-ért kapnál 20 aranytallért és 150 aranytallér ér egy arany fakutyát amit megvehetsz
wazup | 2013.03.19 18:15
ja reggel volt félre olvastam :D értem már, így nem rossz ötlet :)
Eagle112 | 2013.08.28 14:31
Az event dolog az tetszik,de ahhoz több aktív admin kell.
katz | 2013.09.26 19:10
Üdv!
Végre összegyűltünk néhányan és megint beindult egy kicsit a szerver. Viszont játszhatatlan, mert rettenetesen laggol néha, folyton kifagy.
katz | 2013.09.27 10:25
Nem megy a szerver... :( Percenként kifagy, rövidebb-hosszabb időre.

Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezned!

Még nem vagy regisztrálva? megteheted itt!
Fórum >> Észrevételek
Coding: Mcsiv | Design: puding 1998 - 2011 | relate.hu - All Rights Reserved