Nem vagy bejelentkezve

ÉLEDJETEK ÚJRA RELATESEK Fórum >> Észrevételek

Üdv uraim. Az elgondolás fantasztikus volt a serverrel kapcsolatban, miért kell hagyni meghalni ? Nem szívesen látom, hogy egy ilyen jó server, amit fel lehetne futtatni, csak így eltűnik a süllyesztőben... ÉBRESZTŐ FIÚK !

Shadowoly - 2015.02.02 12:33 | 6 hozzászólás   

Hozzászólások

Mcsiv | 2015.02.05 02:12
Akár hiszed, akár nem, én is sajnálom a dolgot. Sajnos az adminok inaktivitása miatt fajult odáig a helyzet, hogy az állandó rendzavarók miatt senki sem használta a szervert. 4 hónappal ezelőtt meg is hibásodott a szerver, de a statisztikák alapján hetente 1x játszottak rajta kb 4-en (gondolom ez volt az első üres szerver ami szembejött velük, rank alapján inkább csak funoltak). Nekem ez egy nagy csalódás amit időnként próbálnak megtörni emberek. Említhetnék én itt neveket akiket ti is ismertek, hogy megkerestek azzal, miszerint feltámasztanák a szervert. Ennek általában egy esti, másfél órás beszélgetés, hitegetések, részemről tettek (az utolsó előtti alkalommal átalakítottam a rankot, mivel az ő ötlete alapján azt mondta hogy jobb lesz úgy), másnapra emberünk eltünt. 3 hete szintén megkeresett valaki, akkor a hibás szerverben cseréltem alkatrészt (pénzráfordítással) hogy újra elérhető legyen (mert eddig hibás volt, eagle commentje még ott van a jobb oldalon). Mindezt a beszélgetéstől számítva másnap estére. Másnap este a nagy hitegetések közepette eltűnt az emberünk:)

Hidd el, szívesen feltámasztanám a szervert, de nincs kire rábízni. Nekem, azon felül hogy technikai oldalról biztosítok mindent, nincs lehetőségem aktívan játszani. De igazából már nem csak hitemet, hanem bizalmamat is vesztettem a fenntebb említett emberek okán

Csivi
Bozontkar | 2015.05.06 20:04
Sajnálom nagyon, hiszen ez volt az első szerver ahol szerettem játszani. :)
Atlas | 2015.07.08 01:21
Azta mi folyik itten-e?
Ha szeretnél még szervert üzemeltetni, akkor szerintem az 1.6 már felejtős.
Az összes ismerősöm vagy abbahagyta a játékot, vagy átment CS:GO-ra. Szerény véleményem szerint lenne benne potenciál, mert talán 2 jó magyar csgo szerver ha van. És már régen nem publicoltam egy jót.
Mindenesetre jó látni, hogy az oldal még él, csak a szerver, ahol megtanultam játszani már nem fut. Azért, ha lesz csgo szeró egy fy_relate mindenképp legyen benne a map-poolban, mert az csak itt volt. :D
Mcsiv | 2015.07.14 15:19
A CS:GO-t én már nem tekintem CS-nek, ahogy szerintem már a Source sem volt az. Volt egy ilyen CS:GO-s lehetőség is, viszont az achievement rendszer GO alatt már teljesen értelmét veszti, ahogy ezzel az oldal nagy része is. Másrészt a GO-ban ahogy néztem már nem lehet normális közösséget alkotni, egyszerűen nincs rá igény ahogy 1.6 (és annó 1.5 alatt, ohh:)) alatt.
Maltoron | 2015.09.17 17:09
Az [.M.P.] klán azóta se játszik hogy a szerver megszűnt.. :( Ha esetleg újra lenne szóljatok!
papptamas | 2015.11.21 13:22
Én ezen a szerveren kezdtem mindent...
Sajnos bezárt...
És örülnék ha újra nyitva állna.
Az iptek mai napig megvan csak nem jelzi,hogy megy a szerver... :CC
Én akár hirdetésben is segítek csak nyíljon újra!
ÜDV:S!lver

Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezned!

Még nem vagy regisztrálva? megteheted itt!
Fórum >> Észrevételek
Coding: Mcsiv | Design: puding 1998 - 2011 | relate.hu - All Rights Reserved