Nem vagy bejelentkezve

szégyenfal Fórum >> OffTopic

Szerintem egy ilyen téma is elkelhet, ma éjjel 1 emberrel akadt gondom, Na'Vi túl nagy az arca, azt hiszi ő a kis herceg a szerveren, vissza vehetne kicsit az egoból.

wazup - 2011.08.19 01:11 | 56 hozzászólás   

Hozzászólások

wazup | 2011.08.22 14:27
ez a topic erre való, ha admin lennék, már pár slapot kiosztottam volna, elégé elvan kanászosodva a szerver.
Atlas | 2011.08.22 15:29
Most komolyan, nem lehet mindenkit utólag büntetni mert Mcsivnek sincs tengernyi ideje, hogy vissza nézze hídra lövőket. Amikor fent van az admin pl. cs_deagle5-n akkor minden rendben, de ahogy lemegy máris lőnek hídra. Az ilyen kis piti ügyeket szerintem kár vissza nézni. Bosszantó de a csalókra kéne valamit kitalálni, mert unalmas, hogy dinamikus ipvel folyamatosan visszajön. Egyébként egy titkos admint kellene a szerverre, már valaki mondta ezt. Remélem kevesebben lesznek az illyes fajta játékosok.
További szép napot!
medvecyberB | 2011.08.22 15:40

Na ezt adom.
Mcsiv, ahogy írta Atlas is, legyen egy "titkos admin"( :D ) és írj rá steamen vagy itt privátba vagy valahol jelezd neki, okos ötlet, nem tudom ki mondta.
További szép napot!
wazup | 2011.08.22 15:43
a titkos admin annyira titkos, hogy nem tudsz neki jelezni :D
medvecyberB | 2011.08.22 15:51

Hát ha titkos, akkor minek írtuk/írtátok hogy titkos admin lesz ?:D
cseti | 2011.08.22 15:57
Sziasztok!
Csak annyi a megjegyzésem, hogy wazup-nak teljesen igaza van ha nincs admin /én nem is tudom kik azok bocsi/ akkor ismert játékosok / nem mondok neveket/ nem tartják be a szabályt!!!! Idegesítő, hogy a hídon kés van és kocka játékosok még le is írják, hogy nekik így jó ugye és lelőnek én meg várom, hogy késeljünk. Én is ott voltam. Na mindegy ilyenkor keresek egy másik szervert pedig szeretek itt lenni :)
wazup | 2011.08.22 16:44
lehet ki kéne venni ezt a mapot, bár az achik szempontjából előnyös.
Atlas | 2011.08.22 17:19
Nem derülne ki.
wazup | 2011.08.28 21:15
Sziasztok!
egy ideig szerintem nem fogok játszani a relate szerveren, pedig nagyon kedveltem! Csak sajnos nagyon sok dolgon felhúztam magam, egy részt a szabálytalanságok miatt, másrészt, hogy nem sok értelme van játszanom, ha achi pontokat se gyűjthetek. Ez egy jó szervernek indult, csak sajnos mivel bővült, így elégé fegyelmezetlen lett, mikor a steames mondja, hogy leszarja a szabályzatot, az kicsit kiakaszt. Elhiszem, hogy csivijék dolgoznak a szerver fejlesztésében, csak sajnos szerver fegyelmezésén is dolgozni kellene. Remélem ezt nem nem fogja rosszindulatúnak találni, mert építő jelleggel írtam, bár szerintem ismer ennyire. byby csillámfaszláma dezi :(
Üdv.: wazup
Atlas | 2011.08.28 21:41
Megértelek. Én is egy ideig az acsik miatt jártam fel, de jó ideje már csak a hangulat miatt. Engem is feldühít a sok csiter, főleg mostanában. Szerintem el lehetne gondolkodni azon, hogy only steames legyen a szerver mondjuk egy párnapig csak és megnézni, hogy sokkal kevesebben vannak-e vagy vagy marad a hasonló létszám. És akkor kevesebb csaló is lenne mint az általában szokott lenni. Mivel szinte az összesnek dinamikus ipje van és vissza jár. De ez az én véleményem.
Mcsiv | 2011.08.28 21:55
Kedves wazup!

Sajnálom hogy így vélekedsz erről a dologról, azt hiszem ismerettségünk sokkal korábbra tehető, mint maga a relate. A szerver fegyelmezésén is dolgozunk, ebben is biztos lehetsz. Tudom, hogy építő jellegü a kritikád, amit köszönök is, mivel mindig és mindenkor ezt vártam és várom is el az emberektől. Ezen kritika egyéb aspektusai furcsák számomra, de ezt inkább privátban kifejtem neked egyszer.
medvecyberB | 2011.08.28 22:41

Hogy ezt mennyire adom...
wazup | 2011.08.28 23:04
csivi privát üzit küldhetsz, fórumról nem tűnök el.
Atlas az a baj, hogy pár kevésbé erős idegzetű steames nem bírja elviselni a nonsteames csalókat, és akkor ők is inkább elkezdenek bugolni, anyázni stb. és ha megszólod, hogy ne legyél már te is olyan, válasz: ha ő is csinálhatja én is, na ez a rossz hozzá állás!
Atlas | 2011.08.29 03:30
Persze, hogy rossz! Ma is volt egy ns akivel vitatkoztam, hogy miért buggolsz miért bújsz el a ctk elől és erre azt kapom, hogy te hülye én a magam szórakoztatására játszok. Mondtam neki oké de, ha az admin korábban figyelmeztetett akkor csak nem kéne. Na mind1 is ez már lerágott csont. Mindig lesznek értetlenkedők.
Atlas | 2011.08.29 03:33
Hidd el én is kiakadok sokszor de még nem csináltam azt, hogy felbuggoljak vagy hasonló. Párszor lőttem hidra mivel engem is lőttek. Én már unom az ilyen dolgokat ezért próbálom figyelmen kívül hagyni.
Mcsiv: az only steamen gondolkodtál már, vagy csak egy napos próbát adni neki?
Mcsiv | 2011.08.29 10:47
Only steamen gondolkoztunk már, de úgy, ahogy a történelemben volt már rá ezer meg egy példa, sajnos egy only steam szerver rövid életű nagyon, így érthetően nem akarunk ugyanarra a sorsra jutni, mint azok akik előttünk ezzel próbálkoztak. Az új ach rendszer (ami már több mint az ach) rengeteg teret enged majd nekünk különböző dolgok megvalósítására, így ennek eljövetelével bizony tervezzük a nonsteamesek sokkal erősebb korlátozását.
Feltett szándékunk hogy ne zárjunk ki senkit a játékból, főként nem azokat, akik eddig is megtiszteltek minket jelenlétükkel és nonsteamesként példaként lehetne felhozni rengeteg steames társuknak.
A cél az, hogy a "pistikéket", akik egy pakkban töltik le torrentről a cs-t a gagyi wh-val, ne a mi szerverünket találják meg első körben.
Atlas | 2011.08.29 11:05
Értem és korrekt dolog. Ma reggel is volt fent egy srác peter rollikaa mege nem tudom de steammel. Azt mondta van 4 accja. Nem tudom hltv fent volt-e nem láttam. Valamit ez ügyben is jó lenne.
P!Nk | 2011.08.29 11:38
Saját meglátásom szerint az a probléma, hogy (bocsánat a megfogalmazásért) nem lehet Titeket 5 percre otthagyni a szerveren. Ahogy eltűnik az az ember, akinek a fegyelem betartása lenne a feladata, mindenki átcsap nagycsoportos ovisnak. Sokszor volt ilyen, hogy játszottam, elléptem 5 percre, mire visszamentem, olyan játékosok, akik hónapok óta itt játszanak, bugolnak, anyáznak, szidják a másikat etc. etc.
Az pedig a legjobb, hogy ha rászólunk valakire, első lépésként nem beszünteti az ellenzett tevékenységét, hanem kifogásokat keres.
Ez elég unalmas egy idő után, és én is átszoktam arra, hogy szépen megkérek valakit egyszer, kétszer, aztán jön a bann.
Utána pedig lehet jönni és hőbörögni a fórumon, hogy ok nélküli volt.

Nem véletlenül lett egy-két "nagy" steames ember is a kezeim által már kibannolva, esetenként örökre.

És tudom, hogy ez nem azokra vonatkozik, akik itt a fórumot olvassák, mert ők értelmesek (kivéve fuh9), szóval senki ne vegye magára. (Te igen!) :)

P!Nk, a pank!
pride | 2011.08.29 12:15
egyetértek.
és ezúton felhívnám mindenkinek a figyelmét a
"say_team @" funkcióra NEM publikban kell veszekedni a csalóval és az adminnal hogy miértnem banolja ki.
viszont ez nem azt jelenti hogy abban a pillanatban az ő vélt(!) sérelmei orvoslásra találnak.

és valóban ezek nembiztos hogy a fórumolvasóknak szólnak.
wazup | 2011.08.29 13:20
amit pink írt, teljesen erre akartam én is célozni, ahogy nincs admin egyből nyávogás,vergődés,bugolás stb. megy. Én is szoktam nyávogni, vagyis én inkább annak nevezném, hogy elmondom a bugolónak, anyázónak, vagy hídra lövőnek, hogy fel van véve, admin vissza nézi kirak. Csak hát mivel nincs adminom, nekem esnek, jó páran anyázással :)

Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezned!

Még nem vagy regisztrálva? megteheted itt!
Fórum >> OffTopic
Coding: Mcsiv | Design: puding 1998 - 2011 | relate.hu - All Rights Reserved