Nem vagy bejelentkezve

Unban Fórum >> OffTopic

Ide irom mert külön helyet ezért nem találtam.
Le is irom a történetet (a bant) ne hogy valaki össze vissza gondolja hogy kempelésért kaptam vagy bár mi ami hozzá illik...'Trainen unatkoztunk kb 13-an voltunk a szerveren,semmi gond nem volt mig "Lion" nem jött fel.Utána "tejszines habcsok eperrel" is felkerült,hát véleményem szerint az ember kivolt merülve mert ahogyan ő is elmesélte kb egész napot dolgozott.Később "Lion" elkezdett marhulni a mikrofonba floodolta a sok hülye hangot miután belőték vagy makkolt egy párat.."tejszin" figyelmeztette többször is,de "Lion" meg folytatta.Nahát áttértünk "fy_iceworld_max"-ra,de előtte már kibannolta "Lion"-t kb 10 percre,ahogyan ő elmondta nekem Steamen.Nekem nagyon nevetséges voltak azok a hangok amit floodolt a mikibe,persze "tejszin"-t az felidegesitette csunyán. Többször beleirtam a chatbe hogy:"NEM,NEM,NEM" mert arról szolt a "hang" amit floodolgatot Lion.Meg is kérdeztem én "tejszin"-t hogy ha ez idegesiti akkor abba hagyom,ő meg arra válaszolt hogy őtet nem idegesiti hogy ezt irkálom chatbe,mert semmilyen szabály sértés,hanem hogy "Lion" folyton floodolta a mikrofont a sok hülye iritálós hangokkal.Hát mondom akkor szórakozok egy kicsit igy is már rég volt hogy ennyire kiröhögtem a lelkem xD..Párszor szépen el is lőttek és leirtam megint a "NEM"-et,következő körbe 9 másodpercen belül lőttem 3-4 fejest,ők még kezdőn voltak,erre elkezdett sirni a jó nép.Viszont én folytattam a "NEM"-et,kb 1x vagy 2x leirtam chatbe,és aztán csak ezt láttam (Kicked: 5"(banolva örökre).
Most komolyan nem tudom hogy mit jelent az "ötös",hogy 5 perc bant akart adni vagy?? :D
P.S: A társaság miatt játszok itt,nem hogy "tejszin"-nek meg a többi admin gárdának keseritsem a napot.De ezt szépen meg lehet nézni HLTV-n ha az illetők nem hiszik el és majd Mcsiv dönt,de persze mert vele csak jóba vagyok,nem valami nagyon jó kapcsolat van közöttünk akkor szerintem nem is veszi le a bant :(.Nem irnák Unban kérelmet ha CAMP miatt bannolna vagy mert "köcsög" voltam,de ilyet hogy még ő elmagyarázza hogy tőle irhatom meg stb,és erre kibannol ez egy kicsit sok...Ja a "HATEREKNEK" elmondanám hogy nem jöttem fórumra sirni,mert vehetek más accounton CS 1.6-ot bármikor és feljöhetek kamu névvel játszani,szóval mielőtt olyannal támadtok gondoljátok el,előre is köszönöm a figyelmét! :)

Edvin - 2011.10.09 11:00 | 49 hozzászólás   

Hozzászólások

ADMIRAL | 2012.03.15 22:27
Ki?
Atlas | 2012.03.15 23:22
Hát, ha rám gondolt, akkor rosszul tudja. :)
deme | 2012.03.16 10:06
Atlas te csak vered magad hogy Admin vagy közben meg gondolom egy bot vagy!!!
Mcsiv | 2012.03.16 12:52

Deme, köszönjük az értelmes hozzászólásodat. Ennek köszönhetően ne is várd a banod feloldását, illetve megjegyzésként közlöm, hogy atlas nem admin.
Atlas | 2012.03.16 22:07
öngól:D
Joei | 2012.05.12 15:38
Üdv! Elmagyarázná valaki miért kellett bannolni ok nélkül? Játszunk az officon jól megy kivételesen, aztán egyszer csak egy szó nélkül ban... 1.3 óta játszom ugyanazzal a steames accounttal, talán nem fogom magam lejáratni 38 évesen hogy elkezdek meg nem engedett programokat használni.. nem akarom a mellkasomat verni,de kimondottam büszke vagyok rá, hogy az életbe nem volt fent cheat program a gépemen.. Élvezem hogy találtam egy értelmes szervert, viszonylag komolyabb csapattal, azért is regisztráltam a honlapra. De kicsit zavar ha munka után szeretnék kicsit kikapcsolódni, és valaki túlbuzgóságból tönkreteszi ezt... Hálás lennk ha levenné valaki.. előre is köszönöm Jo[e]
Mcsiv | 2012.05.12 16:20

Engem ez a modor már helyből kiborít, hogy azt hiszed, egy admin túlbuzgóságból cselekszik. Nem, egy admin dolga az hogy cselekedjen olyanokkal szemben, akik gyanúsak, esetleg megmozdulásuk alapján cheatelhetnek. Ez nem azt jelenti hogy tévedhetetlenek, mert nem, emberek ők is, de megvannak a saját eszközeik arra hogy az ilyen állapotokat felmérjék (admin wh/config check/stb.). Ennek ellenére becsúsznak ilyen esetek, mikor a megmozdulások nem feltételnül elegendőek, viszont nem állhatunk be mögéd, hogy megnézzük a monitorodat. Ha ezen helyzeteket valaki nem képes értelmezni és saját, személyes sértésként kezeli a helyzetet (főleg, miután elmondásod szerint 1.3 óta játszol), az már majdnem azon kategória, akit nem feltétlen látok szívesen a szerveren.
Mellesleg érdekelne hogyan tudsz 1.3 óta steam-es accal játszani, főleg, hogy steam csak 1.6 óta van.
Joei | 2012.05.13 14:22
Nézd, sajnálom ha a modorom nem nyerte el a tetszésed, de hidd el engem is kiborít ha valaki kérdés nélkül ilyen végletekben gondolkodik.. Úgy gondolom értelmes ember módjára lehet ilyen dolgokat intézni. Eddigi tapasztalataim alapján talán először kilép az admin spectbe és ránéz az illetőre néhány körön keresztül, aztán ránéz esetleg a steames accjára ki is az illető. Ha továbbra is gyanús esetleg megszólítja, rákérdez néhány dologra, vajon ezt hogy, vagy miből sejtetted hogy ott van/lesz az illető ( elképzelhető hogy 3. kör óta ott guggol folyamatosan...)Nem vagyok már gyerek és nem is szeretem ha úgy kezelnek.. talán innen a postom hangvétele.
Idézet tőled: "Ha ezen helyzeteket valaki nem képes értelmezni és saját, személyes sértésként kezeli a helyzetet..."
Sajnálom, de igen személyes sértésnek érzem, mivel se játék közben se azon kívül nem tanúsítottam olyan magatartás (még akkor sem, amikor velem szembe megengedett egy-két játékos olyan beszólást, melyet négyszemközt nem hagyok szó nélkül, de mikrofonon át nem fogok vitatkozni senkivel mert bagatellnek és kicsinyesnek érzem..) amivel ilyen bánásmódot érdemeltem volna.
Igazad van steam 1.6 óta van de a Half-Life gyári kódomat 1.3 óta használom, és nem tervezek újat venni ilyen esetek miatt. Továbbra sem értem, de a véleményed alapján úgy érzem hogy Nekem kellene magyarázkodnom és elnézést kérnem, csak nem tudom miért. Valószínűleg sértő, és diszkriminatív megjegyzéseket tehettem, amely sértette az önérzeteteket
Amennyiben továbbra is úgy gondoljátok Nektek van igazatok, akkor én tévedtem, és megkövetek mindenkit, legfeljebb keresek egy új servert, ahol remélhetőleg nem pillanatnyi megérzés alapján bánnak a játékosokkal.
Köszönöm az eddigi lehetőséget, és a figyelmeteket!
További jó játékot: Kovács józsef
AsSaSsIn | 2012.11.20 14:48
Helló engem kibannoltak kb 1 het mert cpl_strike-on nagy fölényszámban és megvallom fura hejzetekben sok embert ellöttem, de szeretném ha unbannolnátok nem csalok még cfgzni se cfgzek sima dwd-s Anthologi csvel játok immáron 8 éve nagyon megszerettem ezt a szerver és nagyön megköszönném ha unbannolnal Mcsiv. Kérlek válaszolj nekem valahogy vagy itt a weboldalon üzenetben vagy pedig Steamenn és nyugottan mond meg ha ugy gondoljátok hogy csalok és nem akartok unbannolni de ne tegyetek ugy mintha nem is léteznék inkább mondjátok meg. Előre is köszönöm.

Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezned!

Még nem vagy regisztrálva? megteheted itt!
Fórum >> OffTopic
Coding: Mcsiv | Design: puding 1998 - 2011 | relate.hu - All Rights Reserved